Stichting Klimkoord
Stichting Klimkoord
Voor personen die (een vorm van) autisme en/of AD(H)D hebben, hun familie, gezin, vrienden en kennissen alsook hulpverleners, ambulant begeleiders, leerkrachten en gerelateerde therapeuten.
Bij Elkaar
Of het nu gaat om een plek voor observatie, advies of langdurige zorg, hun gezinshuizen zijn er om te voorzien in de diverse behoeften van kinderen.

Van gespecialiseerde zorg voor vroegkinderlijk trauma tot ondersteuning voor kinderen met medische of meervoudige beperkingen, zij hebben een breed scala aan diensten.​
Stichting De Klimroos
Stichting De Klimroos
De Klimroos biedt gespecialiseerde begeleiding aan kinderen met een autismespectrumstoornis.
VOEL! Coaching met Paarden
VOEL! Coaching met Paarden
Coaching met paarden is: Voelen, Ontdekken, Ervaren en Leren met behulp van een paard. Kortweg: VOEL!
Happy Kids Care
Happy Kids Care
Happy KidsCare is gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen waarbij problematiek aanwezig is voortkomend uit de diagnose AD(H)D en ASS met minimaal IQ van 80.
Jij bent!
Jij bent!
De wereld waarin wij leven wordt steeds complexer. De maatschappij vraagt veel van kinderen en jongeren. Het verwachtingspatroon wordt steeds hoger en de druk neemt toe. Als het thuis dan ook niet zo goed gaat, red je het als kind niet altijd op eigen kracht. Daarom zijn wij ‘jij bent’ gestart. We roepen alle inwoners in de regio Den Haag op om deze kwetsbare kinderen een handje te helpen. Met jouw tijd en aandacht krijgen zij meer zelfvertrouwen, kunnen ze tegenslagen makkelijker opvangen en mogen en kunnen ze af en toe weer even kind zijn. Doe jij mee? Jij bent hard nodig!
Kamers met Aandacht
Kamers met Aandacht
Iedereen kan een Kamer met Aandacht bieden en zo een jongere op weg helpen naar zelfstandigheid. Heeft u ruimte in uw huis en wilt u meer van betekenis zijn? Dan is kamerverhuur wellicht iets voor u!

Zij realiseren als non-profit organisatie kamers met aandacht. Woonruimte voor jongeren die nog onvoldoende vangnet, geld of praktische vaardigheden hebben om helemaal zelfstandig te wonen.