Dit zijn wij...

JGO arrangeert zorg om haar klanten heen. Ieder traject is uniek en specifiek.

Maatwerk

Omdat ieder traject uniek en specifiek is, arrangeren wij zorg ook "Out of the Box". Doen wat nodig is...!

Out of the Box

De kernwaarden waar wij voor staan vergroten onze betrokkenheid, transparantie en mede daardoor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Kwaliteit

Om onze kernwaarden te kunnen blijven continueren, kiezen wij ervoor kleinschalig te blijven. Maatwerk en expertise staan voorop.

Kleinschalig

Wij leveren zorg, advies en begeleiding aan kinderen, jong volwassenen en aan hen die direct en/of indirect bij hen betrokken zijn. We willen zorgdragen voor het verbeteren en leveren van kwalitatieve, kleinschalige, gespecialiseerde zorg. Dit doen wij door zorg, advies en/of begeleiding om onze klanten heen te arrangeren. Ieder traject is uniek en specifiek maatwerk.

Omdat ieder traject uniek en specifiek is, arrangeren wij zorg, advies en/of begeleiding ook “Out-of-the-box”. Wij doen wat nodig is. De kernwaarden waar wij voor staan vergroten onze betrokkenheid, transparantie en mede daardoor de kwaliteit van onze dienstverlening. Om onze kernwaarden en hoge mate van dienst verlening te kunnen blijven contineren, kiezen wij ervoor kleinschalig te blijven en krachtig samen te werken. Maatwerk, samenwerking en expertise staan voorop.

Hier staan wij voor...

Maatwerk

Out of the Box

Kwaliteit

Kleinschalig