November 2021: Met het plaatsen van een handtekening is de start van Gezinshuis Happy Days een feit!

In een nieuwe en unieke autovrije wijk Happy Days komt onze vrijstaande woning te staan. Een riante woning in een wijk zonder auto's, veel groen, een speelvijver gericht op het samen buiten leven. Zo hebben alle woningen een veranda en lonkt het vakantie gevoel...

 

De ruime nieuwbouw woning biedt plek aan 4+2 inhuis geplaatse kinderen, een ruime eetkeuken, grote veranda, een riante tuin in een super mooie omgeving.

Thuiszitters | Les op Locatie (LoL)

Deze Maatwerk voorziening kent 5 fases;

Fase 1. - 2 a 3x per week - 2 uur. Individueel
Fase 2. - 2 a 3x per week - 3 uur. Individueel.
Fase 3. - 3 a 4x per week - 3 uur (combi groep/individueel)
Fase 4. - 4x per week - 4 uur (combi groep)
Fase 5.   Uitstroom fase naar (passend) onderwijs. evt. in combi met Shadow begeleiding op school.

Soms stromen kinderen direct binnen in fase 2 of 3; ieder traject is Maatwerk.
Er is ruimte voor 4-6 kinderen, in de leeftijd van 7 - 16 jaar.

Met Happy Days maken we een plek waar jij je gelukkig en vrij kunt voelen. Heb jij al geprobeerd je voor te stellen hoe dat eruit ziet? Laat ons je op weg helpen. Leven in Happy Days, dat is genieten van rust én gezelligheid. Genieten van in je hangmat op de veranda een boek lezen en een buurtbadmintontoernooi op het grasveld. Genieten van lekker je hengel uitgooien in de vijver en samen met de buren de moestuin onderhouden. Genieten van niet uit hoeven kijken bij het oversteken op weg naar je boomhut en lekker knutselen in het Paviljoen. Genieten van … Nou ja, eigenlijk gewoon genieten. Dát is leven in Happy Days.